Mode
Laatste reacties
  Een goede riem overleeft zeker tien broeken

  Als je het over mode-accessoires hebt dan is een riem eigenlijk een beetje een dinosaurus tussen de tassen, armbanden en schoenen die in mijn garderobe wel heel vaak van samenstelling wisselen. Een stabiele factor eigenlijk dus die ik kan combineren met een veelvoud aan broeken en pantalons. Ik heb bijvoorbeeld zo'n degelijke grijze suede riem die ik op veel verschillende jeans heb gedragen, van blauw, tot bruin en zwart en eigenlijk staat hij door zijn neutrale kleur altijd wel goed.

  Ik heb daar volgens mij een paar tientjes voor betaald bij een gespecialiseerde webshop in leren riemen en daar heb ik dus geen spijt van. Nu is het wel zo dat ik meer dan 1 riem heb natuurlijk, ik denk zo'n 5 tot 6 in verschillende kleuren en materialen maar deze riem is kwalitatief gewoon goed en gaat nu al zeker vijf jaar mee.

  Goedkoop is duurkoop is echt zo'n typisch oubollig gezegde maar toch is het wel waar vind ik. Als je voor kwaliteit kiest heb er meer en langer plezier van je kleding en kun je langer en dus vaker combinaties maken. Bovendien heeft zo'n niet-wegwerpartikel ook een bepaalde duurzaamheid natuurlijk. Zeker als het een riem is die in Nederland met de hand is gemaakt. Daar wordt iedereen uiteindelijk beter van.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl